Молба за помощ

Модератори: FIC-PATRIC, admin, icoberk

Натали
Новодошъл
Мнения: 1
Регистриран: 16 авг 2014, 22:00

Молба за помощ

Мнениеот Натали » 16 авг 2014, 22:51

Здравейте съфорумци!

Имам един въпрос. Живее ли някой от вас близо до улица "Петър Славков" номер 5 в Берковица? Имах някога приятелка на този адрес, след моето напускане на страната си загубихме дирите.

Дали не бихте ми казали дали някой обитава още тази къща и къде са предишните й обитатели. Знам че моята приятелка се омъжи и навярно не е там вече, може да се продали къщата, да не са в България и т.н. Но по-възрастните от вас и съседите навярно ще си спомнят за хората отпреди 25-30 години. За съжаление, никой не отговори на писмата ми през тези години. Много бих искала да науча нещо за тези хора.

Казвам се Наталия и живея от четвърт век в Германия. Напоследък рядко си идвам в родината, но въпреки това се опитвам да узная нещо за старите си приятели. Ще се радвам, ако някой се отзове.

Поздрави!

FIC-PATRIC
Глобален модератор
Мнения: 73
Регистриран: 20 окт 2014, 11:01

Re: Молба за помощ

Мнениеот FIC-PATRIC » 24 окт 2014, 11:10

Уважаема госпожо.На този адрес живееше мой приятел от детските ми години.Венцислав.За съжаление родителите му починаха,той влезе в дом за хора с психични разстройства.Сега тетка му,стопаниства къщата.И там има наематели.Дано не съм прав,но за този дом,това е истината.

Natali
Новодошъл
Мнения: 1
Регистриран: 15 окт 2015, 00:58

RE: Молба за помощ

Мнениеот Natali » 15 окт 2015, 11:30

FIC-PATRIC написа:Уважаема госпожо.На този адрес живееше мой приятел от детските ми години. Венцислав. За съжаление родителите му починаха, той влезе в дом за хора с психични разстройства.Сега тетка му стопаниства къщата. И там има наематели. Дано не съм прав, но за този дом това е истината.


Много благодаря за отговора. Дълго време по никакъв начин не можех да възстановя стария си профил, имаше някакъв проблем в системата и все ми отказваше достъп. Наложи се нова регистрация под подобно име.

Сега съм в другата ни къща в Германия, където изрових един стар тефтер отпреди четвърт век и видях, че може би греша с номера на къщата. Не познавам Вашия приятел. Адресът е с два номера повече, паметта ми е изневерила явно. Ул. "Петър Славков" 7 е правилното, така поне пише в този стар тефтер. Извинявам се за тази грешка, станала е неволно. На този адрес живееше моята приятелка, беше есперантистка. Отдавна не съм чула нищо за нея. Много бих се радвала да науча поне, че е добре и жива и здрава.

Съжалявам за нещастието на Вашия приятел, много хора с нежни души не понесоха и не преживяха българския преход.

Сърдечни поздрави и благодарности за отговора.

Наталито


Върни се в “Общи теми”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта