Забавни истории от Берковица

Модератори: FIC-PATRIC, admin, icoberk

slowtraveler
Прохождащ
Мнения: 39
Регистриран: 08 апр 2013, 00:07

Забавни истории от Берковица

Мнениеот slowtraveler » 09 апр 2013, 17:11

Преди време с мой чичо (Гошо Кокала, който го знае) правим един семеен пикник към Хайдушките водопади....
Налегнала ни е 'умора' и полегнали след хубавия обяд гледаме към Балкана реейки погледа...
В един момент наблюдаваме как едно стадо кози (и тук-таме някоя овца) се подава от близкия хълм сред разкошната природа. След стадото - пъдаря...
И чичата изрече умната мисъл:
Гледай каква природа... Какъв въздух... Виж го тоя човечец - по цял ден се движи сред красотата, спокойствието, планинския въздух, далеч от нервите и суетата на големия град..
Ще живее поне 100г............ ако не бързаше сега към Беговица да се напие :drunk:

FIC-PATRIC
Глобален модератор
Мнения: 73
Регистриран: 20 окт 2014, 11:01

Re: Забавни истории от Берковица

Мнениеот FIC-PATRIC » 20 окт 2014, 11:10

Оно там никой не пие у Беговица.Особено мъжете....

DA_VINCHI
Прохождащ
Мнения: 31
Регистриран: 27 окт 2014, 10:16

Re: Забавни истории от Берковица

Мнениеот DA_VINCHI » 28 окт 2014, 13:38

Като студент имах неблагоразумието да доведа едни колежки на празника на Балкана.После като избягаха от там,на следващият ден ги водих на бар Етоал.И по после разправяха в института:Бехме на една голяма ливада.Пушек.Всеки се изхожда къде иска.Вечерта след програмата стана голям бой.Опитаха се да ни завлекът в гората и озлочестят.Толкова пияни хора на едно място,никога не сме виждали.На другият ден в бара,също се опитаха да ни изнасилят,отзад в щайгите.Видяхме хора да препикават фикусите.Барманите мъж и жена бяха с бухалки.Охраната беше пияна и повръщаше в тоалетната............Никога повече няма и да минем от там!
Тва не е забавно,но е факт.

slowtraveler
Прохождащ
Мнения: 39
Регистриран: 08 апр 2013, 00:07

Re: Забавни истории от Берковица

Мнениеот slowtraveler » 28 окт 2014, 16:04

Също съм водил състуденти, ама зимата... Бяха очаровани, че много бързо се изтрезнява :D :D

DA_VINCHI
Прохождащ
Мнения: 31
Регистриран: 27 окт 2014, 10:16

Re: Забавни истории от Берковица

Мнениеот DA_VINCHI » 29 окт 2014, 13:48

E.Aз следващата зима компенсирах излагацията.На баща ми завода имаше стай на хижа Ком нова.Беше 91 г февруари,кога Димитър Попов викаше-за бога братя и сестри,не купувайте.Как и да е но мазето беше пълно,пък и бъчвите.А дамаджаните с ракия.Баща ми ни изкара същата група до горе с Уазката.Едвам ги убедих,ама като чуха за свинско и винско клъвнаха.Баща ми ни връчи на Чори хижара.Вечи пускаше ски влека.Малкият само.Голям май нямаше?От сутрин до вечер на пистата.И такива къде ски не бяха виждали прокараха.Само ние-3 мъже и 8 моми...И Чори и Вечко.Пичове.Парното не работеще,та се греехме на печка с реотани.Успяха едни докато се боричкат да запалят само едно одеало. :tooth: Удари такав сняг,че три дена валя и пътя не беше разчистен.Ядане остана,ама свърши пиенето.Та три дена пихме от запасите на хижарите,които бяха почти неизчерпаеми :drunk: Ние пък ги хранихме,че те пиене имаха,ама нямаха ядане и обърнаха на туршия и сухар.Изкарахме горе 7 дена и си слезнахме пеша в една буря.Нямаше превоз.Минахме през Стара Планина.Терасите пълни със суджуци,а тия се чудат що никой не ги краде?Тогава така беше.
Сега останаха доволни и спряха да говорят кво са видели на празника на Балкана.Ако имаше само една група горе берковски пустиняци,пак щяхме да надрискаме ситуацията.


Върни се в “Забава”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост